Vieraat nostamassa maljoja.

Henkilökohtainen viesti hääparille on ikimuistoinen

Etenkin läheisiltä vierailta odotetaan useimmiten häissä puheen pitämistä. Moni joutuukin tähän tilanteeseen jossakin vaiheessa elämänsä aikana. Joskus voi kuitenkin käydä niin, että häihin ei pääse syystä tai toisesta. Syynä voi olla esimerkiksi sairaus, työkiireet tai muut rajoitukset. Puheen voi pitää halutessaan siitä huolimatta ja hääpari takuulla ilahtuukin myös etänä pidetystä hääpuheesta. Mutta millainen on viesti hääparille etäyhteyden kautta?

Viesti hääparille kotoa käsin

Läheiset, joilta odotetaan puhetta, mutta eivät pääse häihin, voivat pitää puheen esimerkiksi puhelun, videopuhelun tai videoviestin välityksellä. Hääpari voi kuunnella viestin joko häissä tai videotallenteen kohdalla esimerkiksi vasta häiden jälkeen. Videotervehdys on usein henkilökohtaisempi kuin pelkkä kortin avulla lähetetty onnittelu. Mikäli videoviesti ei onnistu, voi hääparille vaikka soittaa tai lähettää tavallisen äänitetyn viestin.

Puhe hääparille voi siis onnistua myös puhelimen tai vaikkapa tietokoneen kautta. Hääpari pitää takuulla siitä, että saa läheiseltä ihmiseltä koskettavan viestin, vaikka hän ei olisi häihin itse päässytkään. Kannattaa kuitenkin suunnitella ääni- tai videoviestiä aivan yhtä huolellisesti kuin livenä pidettävää hääpuhetta. Näin puheesta tulee mahdollisimman ikimuistoinen.

Sivustomme tarjoaa inspiraatiota puheeseen

Hääpuhetta kannattaa suunnitella ja harjoitella etukäteen. Sivustomme tarjoaa runsaasti vinkkejä hääpuheen pitämiseen. Kannattaa esimerkiksi miettiä etukäteen, mitä aikoo sanoa, ja kirjoittaa vaikkapa tärkeimmät asiat muistiin, että ne eivät unohdu. Joskus puheen loppuun voi sopia myös kaunis runo, joka sopii tuoreelle hääparille.


Posted

in

by

Tags: