Speakersforumin Vuoden Puhuja 2017-ehdokkaat on julkistettu

Mediatori Sanomatalolla täyttyi vaikuttavasta puheesta ja puhujista kun Speakersforum julkisti Vuoden Puhuja 2017 –ehdokkaansa tiedotustilaisuudessa tänään 26.9.2017.

Tämän vuoden puheenaiheiksi ovat erityisesti nousseet teknologia, tulevaisuus ja digitalisaatio ja näiden mukanaan tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Näihin teemoihin on haettu ulkopuolisten ammattipuhujien ajatuksia ja ymmärrystä. Tarinan voima on edelleen erityisen suuri ja koskettavat, väkevät ja omakohtaiset tarinat ovat päässeet hyvin kuuluviin. Erilaisissa tapahtumissa halutaan kuulla tulevaisuusorientoituneita, rohkaisevia puhujia, joilla on omakohtaisia menestystarinoita jaettavanaan.

Mistä pitäisi puhua vieläkin enemmän?

Puhujissa arvostetaan oman alansa visionäärisyyttä, henkilöä joka on saanut tunnustusta tekemästään työstä ja jota arvostetaan oman alansa parhaana.
Vuoden Puhuja 2017 -ehdokkaat ovat rap-artisti Signmark, Hotelli Punkaharjun johtaja Saimi Hoyer, biohakkeri ja teknologia guru Teemu Arina, luova johtaja Henkka Hyppönen sekä bisnesantropologi André Noël Chaker

Työelämän murros näkyy myös Vuoden Tulokas- kategoriassa. Tässä kategoriassa teemoina ovat vahvasti esillä yrittäjyys & start-up, rohkeus, suorituskyky sekä teknologian tuomat mahdollisuudet. Vuoden Tulokkaiden aiheet heijastavat sitä mitä tulemme kuulemaan varmasti lisää myös ensi vuonna.  Vuoden Tulokas 2017 -ehdokkaat ovat: Boss Level Podcastin isäntä Sami Honkonen, start up -aktivisti Nelli Lähteenmäki, Social Sellingin mestari Sani Leino, intuition tutkija Asta Raami sekä sävelkellon keksijä Perttu Pölönen.

Vuoden Juontaja –kategoriassa on ehdolla viisi hyvin eri taustaista ammattijuontajaa ja moderaattoria. Sanavalmiit Vuoden Juontaja -ehdokkaat ovat: uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, tyylin & muodin asiantuntija Sami Sykkö, jalkapalloselostaja Tero Karhu, some-entusiasti Ronja Salmi sekä fashionista Maryam Razavi

Vuoden Puhuja valitaan 12.kertaa, joka nimetään Vuoden Puhuja -gaalassa 17. tammikuuta 2018. Viime vuonna Vuoden Puhujaksi valittiin Madventures

Nelonen Media ja äänisisältöpalvelu Supla ovat solmineet yhteistyön Speakersforumin kanssa, yhteisenä aikomuksena on viedä suomalaista keskustelu- ja puhekulttuuria eteenpäin.  Suplassa on syksyn aikana mahdollista kuulla Vuoden Puhuja -ehdokkaiden puheita. 

 

Lisätietoja myynti- ja markkinointijohtaja Susanna Suorsa, susanna.suorsa@speakersforum.fi,
p. 041 545 2667

 

 

 

 

 

 

Kommentit

kommenttia