Speakersforum yhteistyöhön äänisisältöpalvelu Suplan kanssa

 

 

 

Pohjoismainen puhujatoimisto Speakersforum Finland ja Nelonen media ja solmivat yhteistyön Suplan ja suomalaisen puhujakulttuurin suurimman juhlan Vuoden Puhuja 2017 -gaalan osalta.

Kumppanuuden tavoitteena on tuoda tarinankerronta ja vaikuttava puhe, sekä kova asiantuntijatieto jokaisen saataville, synnyttäen uutta ajattelua ja näkökulmia.

 – Me Speakersforumilla uskomme tarinan voimaan. Tarinankerronta onkin kautta aikojen ollut merkittävä väylä tiedon jakamiseen  ja tarinallistaminen on aikamme ilmiö, joka jokaisen yrityksen tulee sisäistää.  Yhteistyömme Suplan kanssa mahdollistaa podcastien kautta vaikuttavan puheen ja omakohtaisten tarinoiden levittämisen helposti jokaisen kuultaville. Podcastien kautta saamme uuden kanavan jakaa ymmärrystä miten puhe voi vaikuttaa yksilöön. Parhaimmillaan puhe on teko, joka saa aikaan kehitystä ja muutosta. Vaikuttava puhe rohkaisee, innostaa tai voimaannuttaa, kertoo Speakersforumin Myynti- ja markkinointijohtaja Susanna Suorsa.

Olemme ylpeitä saadessamme Suplaan suomalaisten huippupuhujien ajatuksia ja tarinoita. Mekin haluamme tukea kaikkia tarinankerronnan muotoja tuomalla monipuolista kuunneltavaa Suplan jo yli 200 000 käyttäjän ulottuville mahdollisimman innostavasti ja helposti, linjaa Nelonen median radioiden sisältöjohtaja Johannes Saukko.

Tämän vuoden Vuoden Puhuja -ehdokkaat edustavat asiantuntijuudellaan kattavasti aiheita, joista suomalaiset yritykset ja organisaatiot ovat viimeisen vuoden aikana halunneet kuulla. Uutta näkökulmaa ja ymmärrystä on kaivattu teknologian, asenteen, social sellingin, intuition ja suosrituskykyn teemoista.

Podcastit on taltioitu aidossa esiintymistilanteessa Speakersforumin tiloissa järjestetyissä Vuoden Puhuja – aamuissa.

Näin podcastille on saatu taltioitua aito tunnelma käsillä olevasta hetkestä. Uskomme siihen, että vaikuttava puhe sekä puhuja ovat parhaimmillaan vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja kaikki taika tapahtuu, kun herätetään tunteita ja törmäytetään ajatuksia sytyttäen kipinän muutoksen. Mutta vallitsevan Vuoden Puhujan Madventuresin Riku Rantalan sanoin; Pidetään tarina keskiössä – välineet vaihtukoon, Suorsa linjaa.

 

Kuuntele podcastit!

Kommentit

kommenttia