Speakersforum mukaan Työelämä 2020 -hankkeeseen

Työ- ja elinkeinoministeriön luotsaama Työelämä 2020 –hankkeen tuorein kumppani on puhujia välittävä yritys Speakersforum. Hankkeen työelämän toimijat yhdessä laajan kumppaniverkostonsa kanssa antavat panoksensa, jotta suomalainen työelämä on Euroopan parasta vuonna 2020.
Kumppaneita yhdistää vahva halu edistää suomalaista työelämää omalla toiminnallaan. Speakersforum on hankkeessa mukana kehittäen suomalaista työelämää vahvistamalla puhetaitoa ja vuorovaikutuksen merkitystä.
Ihmisten välinen aito vuorovaikutus ei synny itsestään, vaan sen eteen on tehtävä töitä. Hyvinvoivan työyhteisön edellytys on vuorovaikutuksen tasavertaisuus ja avoimuus.
–Me haluamme tarjota yrityksille työkaluja, joiden avulla vahvistetaan suomalaisia työyhteisöjä ja kehitetään hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa, kertoo Speakersforumin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.
Speakersforum Finland on Suomen johtava puhujia välittävä yritys. Laajasta kansainvälisestä verkostosta löytyy 8000 asiantuntijapuhujaa, joista osa on myös juontajia ja kouluttajia. Speakersforum Finland kuuluu pohjoismaiseen TF Group –konserniin.
Lisätietoja hankkeesta

Lisätietoja:
Susanna Suorsa, Marketing Communications Manager, p. 041 5452 667

Kommentit

kommenttia