Speakersforum ja Paralympiakomitea yhteistyöhön

Speakersforum ja Paralympiakomitea ovat aloittaneet yhteistyön Tie Tähtiin- ohjelmassa, jonka tavoitteena on valmentaa 12:sta paralympiaurheilijasta vaikuttavia puhujia ja tarinankertojia. Speakersforumin kokenut esiintymis- ja vuorovaikutusvalmentaja Ismo Jokinen on urheilijoiden vastuuvalmentaja.

Haluamme tuoda esiin urheilijoiden voittajatarinat, kehittää urheilijoiden esiintymis- ja  puhetaitoa sekä edistää paralympiaurheilun tietoisuutta tarinan voiman kautta, kertoo Paralympiakomitean viestintäpäällikkö Leena Kummu ja iloitsee yhteistyöstä. 

–Tämä yhteistyö on meille merkittävä. Näillä jokaisella urheilijalla on vaikuttava omakohtainen tarina, joka innostaa toimimaan ja tuottaa tekoja. Yhdessä vastuuvalmentaja Ismo Jokisen ja urheilijoiden kanssa pääsemme kokemaan kuinka tarina ja vaikuttava puhe saavat muotonsa, sanoo Speakersforumin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

Speakersforum on mukana viitoittamassa näiden huippu-urheilijoiden tietä puhuja-alalle. Tie Tähtiin – ohjelman urheilijoiden tarinoilla on suuri vaikutus, kenen tahansa sisäisen motivaation kasvattamiseen.

Tie Tähtiin- hanke lanseeratiin 09.09.2015 järjestetyssä Vuosi Rioon -tilaisuudessa Töölön Kisahallilla.

 

Kommentit

kommenttia