Puhuja-ala saa oman mediansa

Ammattipuhujille ja tarinankertojille on tilausta, kun tapahtumien ja koulutusten järjestäjät suunnittelevat sisältöä tilaisuuksiin. Niiden vaikutus näkyy myös puhujia välittävän Speakersforumin jo useamman vuoden kestäneenä hyvänä tuloksena.

Viime vuonna yrityksen puhujatilausten kokonaismäärä kasvoi edellisvuodesta 20 prosenttia. Tämä vuosi näyttäytyy yhtä hyvänä ja tällä hetkellä ennusteena jopa parempana, kertoo Speakersforumin toimitusjohtaja Johan Sjöstrand.

–Me seuraamme puhuja-alaa näköalapaikalta, ja haluamme Puheen Palo –sivuston kautta antaa sen saman mahdollisuuden ihan kenelle tahansa, joka on kiinnostunut tapahtuma-alasta tai puhujakulttuurista.

Puheen Palo on Speakersforumin ylläpitämä media, joka jakaa ajankohtaista tietoa ja kokemuksia siitä, mitä puhuja-alalla tapahtuu. Median tavoitteena on antaa vastauksia ja herättää kiinnostusta laajemmin puhujakulttuuria kohtaan Suomessa.

–Toivomme Puheen Palon olevan kohtaamispaikka puhujille, asiantuntijoille, medialle, asiakkaille ja kaikille alasta kiinnostuneille, sanoo Sjöstrand.

 

www.puheenpalo.fi

Kommentit

kommenttia