Esikoiskirjailija Mari Sainion kirjassa on tarinan voima läsnä

V__D8DF(1) (3)-1WP_20151015_003 (3)

Elämänjano on suhtautumista intohimoisesti elämää kohtaan. Kiitollisuus unohtuu meiltä jokaiselta joskus.

Mari Sainion kirja Parempi elämä paljastaa 15 tunnetun suomalaisen omakohtaisen tarinan väkevänä ja koskettavasti mitään kaunistelematta. Kirja haluaa antaa voimia peitota vastoinkäymisiä, pettymyksiä, kriisejä ja pelkoja. Tarinoiden on tarkoitus voimaannuttaa lukijansa.

Sainio on valinnut kirjaan itse haastateltavaksi henkilöitä, jotka inspiroivat ja kiehtovat häntä. He ovat liike-elämän, taiteen ja kultuurin sekä urheilumaailman menestyneitä henkilöitä; Paula Koivuniemi, Olli Lindholm, Redrama, Danny, Laura Voutilainen, Jore Marjaranta, Hjallis Harkimo, Leo-Pekka Tähti, Kalle Palander, Makwan Amirkhani, Vesa Keskinen, Saimi Hoyer, Aira Samulin, Antti Luusuaniemi ja Jorma Uotinen.

Kirjailija kuvaa projektia tunteikkaaksi matkaksi, jonka aikana on itketty ja naurettu. Hän toivoo, että kirja koskettaa, liikuttaa, opettaa ja naurattaa lukijaansa. -Tämän ajan hengen mukainen negatiivinen ilmapiiri kaipaa positiivisuutta ja tulevaisuuden uskoa, toteaa Sainio. Esikoiskirjailija nostaa yhdeksi kantavaksi teemaksi kaikkien tarinoiden keskeltä auttamisen halun ja hyvän tekemisen. Mitä enemmän annat muille, sitä enemmän saat itse. Kirjan julkaisija on Fitra.

Kommentit

kommenttia