Emilia Vuorisalmi ja Mikko Nummenmaa ovat uudet Speakersforumin puhujat

Speakersforum kasvattaa kattavaa puhujaverkostoa kuukausittain uusilla eri alojen asiantuntijoilla.

Lääkäri Emilia Vuorisalmi ja personal trainer Mikko Nummenmaa tulevat täyttämään hyvinvoinnin osaajien joukkoa Speakersforumin puhujaverkostossa.

Emilia Vuorisalmi on lääkäri ja tuttu myös Ylen Hehku-ohjelman juontajana. Lääkärin urallaan hän on työskennellyt Marian sairaalan pientraumapoliklinikalla ja HUS:n gastrokirurgian- ja patologianlaitoksella. Emilian energiset luennot käsittelevät niin työssä jaksamista, yleistä hyvinvointia. Hän käsittelee tunteita ja tehokkuutta työpaikoilla sekä rakkautta ja rakastumista lääketieteellisestä näkökulmasta.

Mikko Nummenmaa tuli koko kansalle tutuksi Suomen Suurin Pudottaja –ohjelman toisena valmentajana. Hän on toiminut kuntosalivetäjien valmentajana ja suorittanut lukuisia jatkokoulutuksia alalla. Mikko luennoi tänä vuonna julkaistun Kestävä muutos –kirjan pohjalta, jonka hän julkaisi yhdessä Fitran ja Lasse Seppäsen kanssa. Luennot tarjoavat vinkkejä pysyvämpiin elämäntapamuutoksiin sekä liikunnan ja ravinnon merkityksestä jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Kommentit

kommenttia