Ainutlaatuinen puhujakoulu Suomeen – Speakersforum Academy

Speakersforum Academy tekee suomalaisista maailman parhaimpia puhujia

Suomalaiset liike-elämän päättäjät ja asiantuntijat keräävät harvoin kiitosta puhe- ja esiintymistaidoistaan. Speakersforumin uuden valmennusorganisaation Speakersforum Academyn missiona on tehdä suomalaisista maailman parhaimpia puhujia.

“Meillä on usein ajateltu, että asiantuntemuksen pitää riittää. Valitettavasti se ei enää riitä. Kirjailijan, tiedemiehen, poliitikon ja tutkijan on pystyttävä myös puhumaan. Ja sitä pystyy opettelemaan”, kertoo Riku Rantala toinen Madventuresin-seikkailukaksikosta. Madventuresin luojina tunnetut Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff palkittiin helmikuussa Speakersforumin Vuoden Puhuja 2016 –palkinnolla.

”Suomalaiset voivat olla maailman parhaimpia puhujia. Nyt meiltä täytyy löytyä rohkeutta ja halua lähteä kehittämään näitä taitoja”, kertoo Olli Bergman Speakersforum Academysta.” Speakersforum Academy on loistava tapa oppia puhumisesta ja esiintymisestä. Valmennuksissamme sparraajina toimivat Suomen parhaimmat puhujat – eli valmennettavat pääsevät oppimaan parhailta ja kuulemaan heidän käytännön metodinsa ja vinkkinsä vaikuttavaan puheeseen”, jatkaa kollega Mari Alén.

Speakersforum Academyn ensimmäinen valmennus käynnistyy maaliskuussa ja valmentajina toimivat mm. kirjailija, keynote-puhuja André Noël Chaker, näyttelijä Tom Pöysti, löytöretkeilijä, inspiraatiopuhuja Patrick “Pata” Degerman, vuorovaikutuskouluttaja, näyttelijä Outi Mäenpää, esiintymis- ja viestintävalmentaja Ismo Jokinen sekä Vuoden puhuja 2016 -palkittu Madventures-kaksikko Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff.

”Jos haluaa hyväksi puhujaksi, tarvitaan kolme asiaa. Ensinnäkin, että tietää, mistä puhuu. Toiseksi, että tietää, miten sen kertoo. Ja kolmanneksi, ettei esiinny, vaan kertoo,” kuvaa Tom Pöysti. ”Voimme ajatella ihmisistä, että on niitä, jotka vain puhuvat ja niitä jotka tekevät asioita. Ja sitten on niitä, jotka puhuvat siten, että muut haluavat tehdä”, tähdentää vaikuttavan puhetaidon merkitystä puolestaan André Noël Chaker.

Speakersforum Academy käynnistää vaikuttavan puhe- ja esiintymistaidon valmennustoiminnan, joissa mentoreina toimivat Suomen eturivin puhujat, viestintävalmentajat ja puhuja-alan pioneerit. Lisäksi Speakersforum Academy tarjoaa yksittäisen henkilön, tiimin tai organisaation tarpeisiin räätälöityjä valmennuksia – esim. johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, sisäisen ja ulkoisen viestinnän vastuuhenkilöille. Speakersforum Academy on Oy Speakersforum Finland Ab puhetaidon valmennusta tarjoava yksikkö.

Speakersforum on Pohjoismaiden johtava puhujatoimisto, joka luo vaikuttavaa puhujasisältöä
vuosittain yli 2000 tapahtumaan. Yhdessä ruotsalaisen emoyhtiö TF Group -konsernin kanssa olemme yksi suurimpia puhujatoimistoja maailmassa, jonka puhujaverkosto kattaa yli 8000 eri alojen asiantuntijaa, vaikuttajaa ja suunnannäyttäjää.

Lisätietoja ja valmentajien haastattelupyynnöt:
Olli Bergman, Speakersforum Academy, mob. 040 705 3490, olli.bergman@speakersforum.fi
Mari Alén, Speakerforum Academy, mob. 050 593 3620, mari.alen@speakersforum.fi

Kuvapankki:
https://www.dropbox.com/sh/9ai87q44twqlho1/AAAxF2qh4LMmKMdNOGD4trUNa?dl=0

Kommentit

kommenttia