Aina ajankohtainen!

M-Filesin Tiedonhallintaseminaari 2017

Ihmiset käyttävät 20-30% ajastaan tiedon etsimiseen ja aina ei tietoa kuitenkaan löydy. Tieto on valtaa! Tieto on uusi öljy! Julistettiin M-filesin tiedonhallintaseminaarissa viime viikon torstaina. M-Filesin tiedonhallintaseminaari on yksi maailman suurimmista tiedonhallintaa käsittelevistä tapahtumista.

Tietoturva mahdollistaa sen mitä voitte ja haluatte tehdä.

Keynote puhuja F-Secure Oy:n tutkimusjohtajana työskentelevä Mikko Hyppönen ehti ennen lavalle astumistaan vaihtaa muutaman sanan syksyn fiiliksistä: ”Oli tosi kiva tulla puhumaan kansainvälisen tason tapahtumaan. Vuosi 2017 on ollut poikkeuksellisen kiireinen –keväällä olleet Petja & Wannacry hyökkäykset olivat isoja caseja. Ne ovat näkyneet suoraan asiakkaissa, yritykset haluavat tietää mitä pitäisi oppia. Tietoturva on tärkeä asia Suomessa, nämä ovat hyvin universaaleja asioita.” Puhuja Mikko Hyppösen erikoisalueensa on tietoturva ja hän on Suomen tunnetuimpia ja kysytyimpiä tietotekniikan asiantuntijoita. Hän on tutkinut tuhansia virustapauksia viimeisen 20 vuoden aikana ja hänen tiiminsä on pysäyttänyt kaikki historian tärkeimmät haittaohjelmaepidemiat.

Tietohalllintaseminaarin tapahtumapaikkana toimi tänä vuonna Tapahtumakeskus Telakka. Telakka on yksi Helsingin suurimmista tapahtumatiloista. Seminaari rakennettiin 1500m2 telakkahalliin. Tyhjä, musta tila on ennen kaikkea muuntautumiskykyinen ja antoi monipuoliset mahdollisuudet upealle tapahtumakokonaisuudelle. Speakersforumin tytäryhtiö Eventforum onnnistuikin luomaan vieraille WOW –efektin heti sisääntulosta alkaen. Tapahtumaa aloitettiin suunnnittelemaan jo aikaisin keväällä ja teeman ympärille rakentamaan kokonaisuutta. Vuosien ajan jatkunut yhteistyö yhteyshenkilön kanssa mahdollisti rohkeatkin ratkaisut ja asiakkaan kanssa oli ensi neuvotteluista asti selvää, että lähdetään hakemaan ison maailman tyyliä ja kansainvälistä meininkiä.

Eventforumin projektipäällikkö Sebastian Wardi olikin erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen. Saatiin juuri sellainen tila ja tapahtuma kuin haluttiin, kaikki rakennettiin toiveiden mukaisesti paikan päällä. Valaistus, discopallot, laserit, musiikki ja tekniikka toimivat upeasti yhteen. Tapahtumahalli mahdollisti myös tilan onnistuneen jakamisen, tarpeen vaatiessa toinen tila voitiin laittaa tarkkaan suunnitellulla valaistuksella ”uinumaan” sekä toinen ”herättää” henkiin, kertoo Wardi.  Seminaariohjelma, tietoiskut, lounas, kahvitauot ja after work tukivat kaikki toisiaan, näyttivät hyvälle ja olivat logistisesti toimivia. Kokonaisuus oli mietitty yksityiskohtia myöten erinomaisesti ja yli 600 ihmistä vetänyt seminaari keräsi paljon kiitosta M-Filesin toimitusjohtajasta lähtien. Wardikin kiittelee, että prosessina tämä oli oikein hyvä. Hedelmälliset keskustelut ja alusta alkaen selkeä ja yhteinen sävel asiakkkaan kanssa sai vieraissa fiiliksen, että ollaan tietoturvan tehokkkaassa & turvallisessa rock konsertissa.

Speakersforumin laajasta kontaktiverkostosta löytyy puhujia, juontajia ja valmentajia jokaiseen tilaisuuteen. Yhdessä sisaryhtiömme Eventforumin kanssa tarjoamme myös kokonaisvaltaisia tapahtumaratkaisuja.

 

 

 

 

 

 

Kommentit

kommenttia