Omena päivässä…

Citycon

Cityconin uudet upeat toimistotilat Isossa Omenassa vaativat arvoisensa juhlat – ja ne se myös sai!

Tupaantuliaisten lisäksi oli aihetta juhlaan myös henkilökunnan yhdistymisellä. Jatkossa kaikki Cityconilaiset löytyvät saman katon alta, Isosta Omenasta.  Juhlat olivat samalla myös oiva keino tutustua ”uusiin” kollegoihin paremmin.

Eventforum – Cityconin luottotoimija oli luonnollinen valinta kumppaniksi tilaisuuden järjestelyihin.  Eventforum ja Citycon ovat tehneet vuosia yhteistyötä ja niin yritys kuin henkilökuntakin on tullut tutuiksi. Eventforum tuntee Cityconin vaadittavan laadun tason ja toteuttaa sen jokainen kerta, olipa tilaisuus iso taikka pieni. Tilaisuudet ovat brändin näköisiä ja oloisia ja henkilökunnalle mieluisiksi todettuja, toteaa Cityconin kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi. Cityconin henkilökunnan on todettu olevan heittäytyvää, innostuvaa, luovaa ja hyvällä tavalla kilpailuhenkistä, joten Game on!

Monessa mukana ollut Tom Pöysti piti alkuun hauskan inspiraatiopuheen. Tom antoi käytännön eväitä, kuinka jokainen voi kehittää itseään ja totesi ettei koskaan ei ole liian vanha oppimaan uutta ja rohkaisi menestykseen. ”Kukaan ei ole kieltänyt teitä leikkimästä, kunhan leikitte tosissanne” tsemppasi Tom ja brieffasi henkilökunnan Spotti potti kisaan. Spotti potti oli Eventforumin leikkimielinen kisailu, jossa kilpailtiin parhaan mainoksen Potista. Kisan aiheet olivat vahvasti sidoksissa Cityconin liiketoimintaan.

Cityconin henkilokunta jaettiin 7 eri ryhmään ja jokainen ryhmä sai oman mainoksensa aiheen ja ohjeet.  Kisan tarkoituksena oli porukan sosiaalistaminen ja normaalista poikkeavan tiimityön ideointi ja toteutus. Lisäksi tehtävissä vaadittiin luovuutta sekä kaikkien osallistumista. Tunnin ajan tutustuttiin hauskalla tavalla Ison Omenan valtavaan palvelutarjontaan sekä kollegoihin paremmin. 

Mielikuvitusta löytyi tiimeistä valtava määrä ja kaikilla oli hauskaa valmiita esityksiä katsoessa.  Järjestelijät olivat todella tyytyväisiä kun koko henkilökunta pääsi osallistumaan ohjelmaan ja työaikaa säästyi kun kaikki järjestelyt hoituivat huomaamatta Eventforumin johdolla.

Mukaan menoon oli otettu ammattilaiset nostamaan tapahtuman tasoa, tuomaan juhlantuntua sekä onhan se mukavaa kun omaa aikaa jää myös järjestäjälle ja kaikki pääsevät osallistumaan, iloitsee viestintäpäällikkö Sanna Kostiainen. Eventforumille lisäarvoa tuo myös emoyhtiö Speakersforum tuoreilla puhujilla ja tilaisuuteen sopivilla aiheilla. Sannat kiittelivätkin, että ovat usein olleet noin vuoden edellä puhuja- ja juontajavalinnoissa kun ovat luottaneet ammattilaisten suosituksiin. Tuparit jatkuivat ruoan ja juoman merkeissä ja Tom Pöysti totesi loppuun osuvasti ” täällä on puitteet tehdä tästä toimistosta emotionaalisesti kivoin paikka”

 

Eventforum ja Speakersforum ovat osa ruotsalaista TF Group -konsernia. TF Group on Pohjoismaiden suurin tapahtumakonsultaatioon, koulutukseen sekä puhujien välittämiseen keskittyvä konserni. TF Group osallistuu yli 5000 tapahtuman ja seminaarin järjestämiseen vuosittain. 

Kommentit

kommenttia