Tarvitaan lisää positiivista ainutlaatuisuutta!

Nokia

Nokian Excecutive Experience Center tarjosi eilen upeat puitteet assistenteille suunnatussa työhyvinvointi-iltapäivässä. Tilaisuus toteutettiin yhteistyössä Speakersforumin, Nokian sekä Café Ekbergin kanssa.

Nokian Pohjois-Euroopan henkilöstöpäällikkö Jouni Turunen kertoi alkuun siitä mitä hänen mielestään työhyvinvointi on, mitä Nokiassa tehdään työhyvinvoinnin eteen sekä miten merkittävää työntekijän oma asenne ja motivaatio on omaan työhyvinvointiin.

Speakersforumin asiakasvastaava Mari Tarkiainen kertoi Speakersforumin kuulumisia: mm. Speakersforum Academy:sta sekä jatkuvasti laajenevasta verkostostamme 

Speakersforumin toiminta perustuu siihen, että mahdollistamme asiakkaillemme merkityksellisiä kohtaamisia ja kokemuksia.

Haluamme aina varmistaa, että asiakkaamme saavat tilaisuuteensa puhujan, joka vastaa juuri heidän tarpeitaan. Tämän vuoksi olimme pyytäneet mukaamme hurmaavan puhujan, André Noël Chakerin

André valittiin Speakersforumin Vuoden Puhujaksi 2012 sekä Vuoden Juontajaksi 2015. André tunnetaan eläväisestä, kansainvälisestä ja viihdyttävästä tyylistään, jossa suuret eleet ja tunteet näkyvät ja innostunut tunnelma on takuuvarma.  André Noël Chaker on kanadalaissyntyinen, mutta kahdenkymmenen Suomessa vietetyn vuoden aikana hän on oivaltanut suomalaisuudesta todella paljon. Chaker myöntää, että suomalaisilla on puutteita kommunikaatiossa ja itseluottamus ei ole aina kohdallaan. On ennakkoluuloja, mutta älyllinen toimintatapa vie eteenpäin ja päätöksiä saadaan aikaan. Hän kertoo, että suomalaisille kannattaa luennoida huumorin avulla, eikä lähteä elvistelemään omalla ammattitaidollaan.

– Se huumori jota harrastan on itseironia. Ihmiset ajattelevat, että, “wau kaveri osaa nauraa itselleen, okei kuunnellaan”.

André luennoi muun muassa yhden menestyskirjansa teeman “The Finnish Miraclen” pohjalta suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä. Eilen André keskittyi puheissaan siihen mitkä asiat elämässä pitää olla kunnossa, että jaksamme maaliin asti. Työhyvinvointi kun on monen tekijän summa. Hän ehdotti myös unohtamaan vanhat negatiiviset kansansanonnat kuten: ”ken kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa”. Suomessa tarvitaan enemmän positiivista ainutlaatuisuutta!

”Luottakaa intuitioon yhtä paljon kun rationaalisuuteen”

Kuulijat liike-elämän ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. Hän on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja eilen jopa hiukan tanssimaan ja laulamaan! Lopuksi saimme kuulla Suomen vanhimman kahvilan Café Ekbergin herkullista historiaa sympaattisen asiakkuuspäällikkö Sanna Jokisen kertomana. 

 

 

 

Kommentit

kommenttia