Pidetään kivaa ja vedetään täysii!!

MelinaNiemi.rtf
Kokousjärjestäjän aamua siivitti torstai aamuna auringonpaisteen lisäksi energinen, nauruhermoja kutkutellut puhuja, mentaalivalmentaja Melina Niemi.  Tilaisuus järjestettiin tällä kertaa Holiday Inn Helsinki City Centren uudistuneissa kokoustiloissa. Speakersforumin ja Melinan lisäksi mukana olivat Kokouspaketit.com, Lyyti ja Evento. 

Yllätyskyyykkyjä tulee ja menee, on valintakysymys ja asenne miten suhtaudut niihin! 

Energisessä ja riemukkaassa aamussa mentaalivalmentaja, huikea puhuja Melina Niemi kertoi kuinka samat opit toimivat niin työelämässä kuin jääkiekossakin: erilaisia ihmisiä pitää johtaa ja arvostaa eri tavoilla. Hän tietää mistä puhuu, hän vastasi vuonna 2016 voittoisten Nuorten Leijonien mentaalivalmennuksesta. Melinan – Mellu-tädin henkisessä valmennuksessa keskityttiin miettimään aina tätä hetkeä sen sijaan, että mietittäisiin mestaruutta, voittoa tai tappiota. Voittaminen on asenne- ja valintakysymys!  

Urheilijoiden ja yritysmaailmassa toimivien valmentaminen on Niemelle sama asia. Johtaja on valmentaja, alaiset ovat joukkue. Kaiken valmentamisen keskiössä on ihminen. Henkilöstön on löydettävä omat vahvuutensa ja opittava ymmärtämään työtovereitaan. Kun pelaajat tai työntekijät oppivat arvostamaan toistensa erilaisia käyttäytymistapoja, he alkavat luottaa toisiinsa. 

Asenteet, tunnelma ja työetiikka pyritään saamaan kohdilleen.  Jos yrityksessä on joukko ihmisiä, jotka eivät ole joukkue, tulos on keskinkertainen, Niemi kuvailee. Yrityksissä ei aina koko porukka ole mukana ja  tulisikin miettiä yhdessä mikä on innostava tavoite. Yrityksen pitää määritellä omat menestyksensä portaat eli miettiä, miten sen jäsenet sitoutuvat yhteiseen tavoitteeseen. Mennään sitten yhdessä kohti asetettua tavoitetta. Välillä on hyvä myös päästellä hieman ilmoja pois, että pyörisi paremmin. Pyritään aina siihen, että vedetään tukka putkella, vaikka olisit kalju – fiilis on sama! Pidetään kivaa ja vedetään täysii!! 

Puhujana Melina on hauska, innostava ja mielenkiintoinen sisältö pohjautuu paljon hänen omiin kokemuksiinsa. Viihdyttävän, hauskan sekä asiapitoisen puheenvuoron aikana yleisön naurusta ei meinannut tulla loppua. Puhe oli myös ajatuksia herättävä ja yli 70:lle osallistujalle varmasti tuli oivalluksia niin itsestään kuin kollegoistaan.

Ehkä nämäkin kiinnostaisivat?

Kommentit

kommenttia