Menestyksen jäljillä – Henkka Hyppönen

Miten pärjätä alati muuttuvassa maailmassa? Henkka Hyppönen valottaa, että tässä ajassa ei ole parhaita käytäntöjä, vaan itse asissa ne pärjäävät parhaiten, jotka ajattelevat luovasti ja omaperäisesti ratkaisten universaaleja ongelmia. Mitä sitten tehdä, jos tuleekin tajunneeksi, että tulevaisuus tapahtui jo. Nyt on viimeistään aika kuroa kuilu kiinni ja kiivetä menestyksen huipulle.

 

Haastattelimme Hyppöstä Menestyksen jäljillä -videosarjaamme, kuulimme tarkemmin hänen ajatuksiaan, kuinka opitaan voittajaksi murrosaikana. Hyppönen kertoo, kuinka yhteisö ja yritys voivat hyötyä murrosajasta.

Joka toimialalla ollaan luovassa bisneksessä. Digitaalinen murros mahdollistaa sen paremmin kuin koskaan. Menestyksekkäät yritykset ymmärtävät, että tänä päivänä ongelmien löytäminen on kannattavaa. Ongelmat luovat uusia bisnesmahdollisuuksia. Kun löytää universaalin ongelman, on lähempänä uuden toimialan syntyä ja parempaa tuottavuutta. Ylipäätään nyt on aika olla rohkeasti omaperäinen ja panostaa ainutlaatuiseen ajatteluun.

Yli 30 000 ihmistä valmentaneen Henkan erityisenä vahvuutena on kyky haastaa ja innostaa osallistujia ajattelemaan asioita yllättävistä näkökulmista, olipa kyse sitten omasta työstä, johtamisesta, asiakaskokemuksesta tai läsnäolosta. Hänen luennoillaan nähdään asioita laajasti, tunnistetaan ajan kuva, kyetään viemään ja soveltamaan näkymää asiakkaan maailmaan. Hyppönen tuo aina mukanaan jotain henkilökohtaista, itse koettua, tosielämän tarinoita, punnittua tietoa ja luovaa ajattelua.

Kommentit

kommenttia