Marssi rohkeasti kohti uusia haasteita!

Tänään on maailman paras päivä! Mutta mikä tekee tästä päivästä parhaan?
Sinä itse, sinä voit päättää ja vaikuttaa millainen päivästäsi tulee. Oman asenteen merkitystä ei voi olla liikaa korostamatta, kertoo lavalla innostava puhuja Marianne Harjula. On pysähdyttävä miettimään, mitä positiivista ympärillään näkee ja keskityttävä siihen.

Positiivinen asenne tarttuu, eikä positiivisuutesi ole keltään pois. Se ei vähennä työyhteisössä asemaasi tai auktoriteettiasi. On uskallettava olla oma itsensä ja muistaa huumori. Nauru päivässä tekee ihmeitä. 😉 

fullsizerender2

Työyhteisössä johtaja johtaa omalla esimerkillään. Tiimityö kehittyy kannustuksesta, hyväksynnästä, mahdollisuuksista ja haasteista. On huomioitava, kuunneltava ja autettava toista. Kannustava ilmapiiri luo hyvän alustan muutoksille, jota ihmiset usein pelkäävät.

Marianne kehoittaa lähestymään edessä olevaa muutosta positiivisuuden kautta. Kun ihminen tuntee, että on hyväksytty, hän on avoimempi ja vastaanottavainen. Ei myöskään pidä väheksyä positiivisen ja rakentavan palautteen voimaa.

Pelko on meillä kaikilla, mutta miten siitä voi päästä eroon? On marsittava rohkeasti kohti uusia haasteita, astuttava ulos mukavuusalueelta. Vain tekemällä ja kokemalla laajennat reviiriäsi. Meillä on paljon rohkeutta, kun sitä tarvitaan. Emme vain aina ymmärrä tai huomaa sitä.

15 vuoden kokemuksella ja lukuisissa tilaisuuksissa olleena Marianne tietää, mikä on tapahtuman ydin.

fullsizerender

Ihmiset tekevät tapahtuman ihmisille.
 Tapahtuma ilman intohimoa ja läsnäoloa on kuin pelkkä kaunis kuori. Kaikki voi näyttää hienolta ulospäin, mutta sisällä ei ole tekemisen paloa.

On hyvä huomioida oma energia Marianne muistuttaa. Ennen kuin ennätät puhua, on asentosi, ilmeesi, eleesi ja katseesi kertonut enemmän kuin tuhat sanaa. Mieti minkä fiiliksen sinä haluat jättää kuulijalle, kollegallesi tai yhteistyökumppanille. Katso rehellisesti silmiin, ole läsnä, muista hymyillä.

Marianne nähtiin lokakuussa Savoy-teatterin lavalla puhumassa asenteesta, rohkeudesta ja positiivisuudesta Eventoklubin aamutilaisuudessa ja muistuttaa meitä kaikkia:

  • Elämä on 10 % sitä mitä sinulle tapahtuu ja 90 % sitä, miten reagoit tapahtumiin
  • Ymmärrä, että juuri sinä olet huipputyyppi. Olet ainut sinä tässä koko maailmassa.
  • Anna itsellesi ja muille positiivista palautetta.
  • Kysy itseltäsi, miten tekisin tämän jos en pelkäisi ja tee se niin. Jos keskityt vain ongelmiin, ne täyttävät pääsi, etkä näe kaikkea hyvää ympärilläsi.
  • Anna hyvän kiertää, se palaa aina takaisin.

Kommentit

kommenttia