Työpsykologian tohtori Helena Åhman on Vuoden Puhuja 2015

Pjakovpg-54Pjakovpg-57

Suomen tunnetuin johdon sparraaja, palkittu tietokirjailija, tekniikan tohtori (TkT) Helena Åhman valittiin Vuoden Puhujaksi 2015. Se julkistettiin torstai-iltana 28.tammikuuta Vuoden Puhuja 2015 -gaalassa Helsingissä. Ehdolla Vuoden puhujaksi olivat myös biohakkeri Teemu Arina, työelämän tutkija Pekka Pohjakallio, kasvatustieteiden maisteri Marko Vuoriheimo, joka on myös tunnettu kuuro rap-artisti Signmark.

Helena oli puhumassa voittonsa jälkeen tuoreeltaan Ylen Aamu-tv:ssa ja kertoi millainen on Vuoden Puhuja, ja mitä hyvältä puhujalta odotetaan. 

Vuoden Puhuja 2015 Helena Åhman on erikoistunut johtoryhmien ja hallitusten arviointiin, sparraamiseen ja tutkimiseen. Åhman tunnetaan useista johtamiseen liittyvistä teoksistaan. Hänen teos Mielen johtaminen organisaatiossa sai Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon Suomen parhaana yrityskirjana vuonna 2012. Åhman on myös kasvatustieteiden maisteri ja luokanopettaja.

Åhmanin puheenvuorojen keskiössä on ihmismieli ja sen ymmärtäminen ja miten siitä saadaan kilpailuetua. Åhman on rakentavan työelämän uudistaja ja edistäjä, joka tunnetaan tavastaan yhdistää puheissaan mielenkiintoisia tarinoita ja kokemuksia tutkittuun tietoon kansantajuisesti.

Vuoden Puhuja 2015 -gaalassa palkittiin myös muita ansioituneita puhujia. Suomalainen puhujakulttuuri voi olla verrattain nuorta, mutta tällä hetkellä se elää vahvemmin kuin koskaan. 

Eläköön puhujakulttuuri!

vpg15-4-2

Kommentit

kommenttia