Puhuja-ala kasvaa ja tekijöitä tarvitaan lisää

Innostutko sinäkin toisista ihmisistä?

Suomalainen puhujakulttuuri voi hyvin, puhuja-ala kukoistaa ja tekemämme kasvuennuste osui oikeaan. Puhuja-ala tarvitsee lisää tekijöitä, henkilöitä, jotka nauttivat ihmisten parissa työskentelemisestä ja joille myynti- ja palveluhenkisyys tuntuvat kutsumukselta. Hae meille töihin!

Videolla ovat ehkä uudet kollegasi – puhuja-alalta.  Me etsimme asennetta, aidosti ihmisten parissa viihtyviä tekijöitä, jotka haluavat toimia dynaamisessa asiantuntijaorganisaatiossa.

Speakersforumin tiimiin haetaan nyt uusia asiakasvastaavia, jotka auttavat yrityksiä ja organisaatioita rakentamaan sisällöllisesti onnistuneita, kiinnostavia ja hyödyllisiä tapahtumia ja koulutuksia. Luomme työhyvinvointia ja kehitämme ammatillista osaamista työelämän tekijöille. Tuomme eri alan ajankohtaisimmat vaikuttajat ja suunnannäyttäjät kuuluviin ja tunnemme puhujakulttuurin kiinnostavimmat nimet.

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja asiantuntemuksellamme haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat lisäarvoa ja kilpailuetua heidän omaan liiketoimintaan. Tule vaalimaan kanssamme vuorovaikutusta, luomaan ikimuistoisia kohtaamisia, sillä puhe tavoittaa ihmiset.

Speakersforum on Pohjoismaiden suurin puhuja-alan toimisto, ja osa ruotsalaista TF Group -konsernia.
Yhdessä kansainvälisen 8000 puhujaverkostomme kanssa jaamme laaja-alaista osaamista, tietoa sekä kokemusta käyttöön yrityksille ja organisaatioille sekä julkiselle sektorille.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi 6.1.2016 mennessä. Me olemme kiinnostuneet kuulemaan mitä sinä odotat unelmatyöltäsi – ja voisiko se paikka löytyä meiltä.

Kommentit

kommenttia