Haastattelussa – Jethro Rostedt

 

“Mä väitän, että kaikki on kiinni asenteista ja tavoitteista. Elämä on turhan lyhyt jahkailuun ja mä tykkään, että koko ajan mennään, sata lasissa.”

 

jethro.rostedt 

Yrittäjä, huippumyyjä ja puhuja Jethro Rostedt kertoi meille mistä ammentaa motivaationsa, mikä erottaa huippumyyjän ja mitä sanomaa hän haluaa välittää suomalaisille työyhteisöille.  

 

1.  Miten motivoidut niin että pystyt antamaan itsestäsi 100% parasta joka päivä?

En mä ole koskaan ajatellut tätä siten, että pitäisi jotenkin motivoitua johonkin, jonakin päivänä. Tuonkaltainen ajatus johtaa usein turhanpäiväisiin paineisiin siitä, onko nyt kaikki irti koneesta vai ei. Mä väitän, että kaikki on kiinni asenteista ja tavoitteista.

Elämä on turhan lyhyt jahkailuun ja mä tykkään, että koko ajan mennään, sata lasissa. Mä lähden siitä, että huumorilla selviää kaikesta, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Ja totta kai, Pankin lainanlyhennysohjelmakin on hyvä motivaattori :)

 

2. Minkälaisia taitoja tai kykyjä tarvitsee myyjä, josta tulee aikanaan menestynyt huippumyyjä? Mitkä ovat erot hyvän ja huippumyyjän välillä?

Tärkein on ymmärtää mitä on tekemässä. Mitä myydään ja millä tavalla. Pitää tuntea oma tuotteensa ja olla aina ylpeä omasta tekemisestään.

Tavoitteet ja nöyryys. Ahkeruus. Usko. Niistä se lähtee. Huippumyyjän pahin vihollinen on hyvä myyjä. Hyvä myyjä suorittaa, huippumyyjä luo taidetta.

 

3. Mitä sanomaa haluat välittää suomalaisille työyhteisöille ?

Positiivisuuden sanomaa. Ehdottomasti. Tehdään asiat aina riittävän isosti ja nautitaan joka hetkestä. Tässä on kaikilla elämä pelissä,eikä siitä kannata tuhlata hetkeään turhaan kärvistelyyn. Tehdään yksin, tehdään yhdessä, ihan mitä vain, mutta positiivisuuden kautta. Olkaa ylpeitä itsestänne.

 

4. Mikä on puhujan tärkein ominaisuus?

Sympaattisuus ja taito puhua selkeästi, esimerkein. Amerikkalaisen konsultti-non sense-höpinöiden aika alkaa olemaan ohi.

 

5.  Onko sulla esikuvia?

On, tietysti. Donald Trump ( okei, nyt sillä on melko raflaava vaihe päällä ), Jari Sarasvuo sekä Hjallis Harkimo. Mukaan voisi vielä laittaa Onassiksen klaanin. Siinähän sitä, esikuvia.

 

6.  Onko sulla joku motto / mantra jota hoet kun uus päivä alkaa?

Ihan siinä pisteessä en vielä ole.

 

 

Iso kiitos Jethro! 

Kommentit

kommenttia