Vuosi alkaa aina perusasioilla, myös alansa ykkösellä – Juhani “Tami” Tamminen

“Sillä on merkitystä millä fiiliksellä sä räjäytät tän päivän käyntiin” – Tami

IMG_6381

Kokousjärjestäjien aamu Turussa oli motivoiva ja antoisa. Hyvä tunnelma syntyi yhdessä tekemällä. Tämän aamun ykkösketjuun kuului loistava joukko tekijöitä; Kokouspaketit.com, Lyyti, Eventolehti, Speakersforum & Tami, Salla Lehtipuu sekä tämän kertaisen tilan isäntänä toimineen Radisson Blue Marine Palace hotellin Timo Saarinen.

Aamun keynote oli voitokkaita menestystiimejä koonnut ja valmentanut, alansa legenda, Juhani “Tami” Tamminen jakaen kymmenen teesiään menestykseen. Tamin otetta, asennetta ja energiaa ei voi kuin ihailla. Asenne ja energia tarttuu, se tuli todella todistettua Tamin saapuessa pelipaikalle. Tekemisen meininki, erinomaisuuteen tähtääminen ja sata prosenttinen keskittyminen omaan tekemiseensä sekä uskomaton “me-hengen” luominen välittyivät vahvasti. 

“Asenne on sitä, että päätät miten hyvin tänään teet sun rooliisi kuuluvat pienetkin asiat. Ne ratkaisevat. Aito innostus siihen mitä teet säteilee sun ympärillesi.” –Tami

IMG_6363

Tami painotti johtajan merkitystä roolien jakamisessa. On nähtävä tiimissä ne kyvyt, joita pelaaja ei vielä itse ole huomannut. Näin oikeat ihmiset ovat oikealla paikalla, tekemässä töitä sillä kyvyllä ja lahjakkuudella, josta saavat kaiken irti ja annettua. Johtajan on annettava ihmiselle rooli, jossa päästä loistamaan. Tässä roolissa on tehtävä siihen kuuluvat pienimmätkin asiat antaen kaikkensa, ne ovat usein ratkaisevia asioita. Keskittyminen tekemiseen ja tekemisen tarkoituksenmukaisuus ovat keskiössä. Ymmärrä mitä olet tekemässä, jos et ymmärrä, kysy ja hoida asiat aina loppuun asti keskittyen olennaiseen. 95% keskittymisestä seuraa vain 50% suoritus. 

-Kun haluat voittaa, sulla on aamulla oltava se mindset, että jokainen päivä on mestariteos. Sä olet valmis itsekuriin ja uhrauksiin tiimin eteen. Illalla kun lopetat työnteon ja lähdet, oot ylpeä tekemisestäsi. Se, että pyrkii hyvästä erinomaiseen on kova retki, mutta se palkitsee, Tami painottaa.

Henkiset taidot ovat merkittäviä ja itseasiassa yksinkertaisia valintoja; toimi, usko, auta ja menesty. Siinä on asenteen voima. Menestystä ei voi olla ilman vastoinkäymisiä. Jos haluaa voittaa, ei voi valittaa, pitää olla valmis uhrauksiin ja itsekuriin. Muutoksiinkin pitää olla valmis, listasi Tami kokousaamussa.

“Ruoki itseluottamustasi. Ole luotettava. Sitoudu erinomaisuuteen ja huolehdi muista. Voittaja tekee sen itse.” –Tami

Unelmat ovat innostuksen ja visioiden polttoaineena. Ne saavat energiat liikkeelle jokaisena aamuna.

– Muistan, kun koulussa kirjoitin aineen aiheesta “Unelma” ja siinä luki, että tulee se päivä, kun Turun puhelinluettelossa lukee Juhani Tamminen – ammattijääkiekkoilija. Ja se päivä tuli, kertoo Tami painottaen sitä miten tavoitteellisella tekemisellä, oikealla asenteella ja erinomaisuuteen sitoutumisella kaikki on mahdollista.

IMG_6373

 

Tami, sä todella sait meidät painamaan tämä päivä täysillä, keskittyen 100% olennaiseen ja tartuttaen susta lähtenyttä hyvää energiaa ympärillemme!

Iso kiitos!

 

Kommentit

kommenttia