Pako Jumilompolosta

“Jos asiaa ei voi nähdä, sitä ei voi tehdä”

Tänään Kansallisteatterissa vietettiin suurta suomalaisen sisun, avoimuuden, osaamisen, yhteistyön ja yrittämisen hengennostatusjuhlaa André Nöel Chakerin Joulupukin unelma -kirjan julkistamistilaisuudessa. 

IMG_6148 IMG_6152

Kaisaniemen ala-asteen kolmasluokkalaiset avasivat shown Hanna Brotheruksen koreografialla.

IMG_20151008_125101-0120151008_132316-01

Valovoimainen Saara Aalto esitti Let it go -kappaleen. Sibeliuslukion kamarikuoro esitti yleisölle kappaleet Run to you, Pukki tietää sekä Finlandia -hymni. 

“Aidon innostuksen aistii helposti”

Eventforumin tuottama tapahtuma oli kokonaisuudessaan upea kokemus, joka kosketti, herätti tunteita, innosti ja antoi voimaa. Yleisö nauroi, lauloi ja vaikuttui tästä upeasta, kokonaisvaltaisesta showsta. Ohjelma oli loistava; musiikkia, tanssia, puhetta, kuvia ja kuka muukaan lavalle nousi kuin Joulupukki. Shown juonsi läsnäoleva, vaikuttava nainen; Saimi Hoyer

“Olen ylpeä siitä, kuka olen, mutta olen ylpeä myös siitä, mikä minusta tulee.”

André painottaa avarakatseisuuden, rehellisyyden, sisukkuuden, välkkyyden ja unelmiin uskomisen merkitystä tiellä menestykseen. Hän haluaa kirjallaan valaa uskoa unelmiin ja tekoihin niin lapsille kuin aikuisillekkin. Suomi ja joulupukki eivät ole menossa konkurssiin. Meidän on nähtävä oma arvomme ja ominaisuuksiemme arvo, oltava ylpeitä niistä ja uskallettava unelmoida sekä asettaa tavoitteemme korkealle. Kaikki on mahdollista kun vain itse uskoo siihen ja on valmis tekemään töitä unelmiensa eteen.

 

IMG_6200CQyOsCzWUAAMiOF

 

“Yhdessä kaikki onnistuu”

Kun ajatellaan avoimesti ja yhdistetään osaaminen, tieto sekä kyvyt ja tahto, voidaan saavuttaa mitä tahansa. André on itse ihmisenä ja puhujana esimerkkinä avoimuudesta, rehellisyydestä, tavoitteiden asettamisesta ja itseensä sekä asiaansa uskomisesta ja mahdollisuuksien luomisesta. Hän valaisee energiallaan koko huoneen ja valaa asiallaan sekä karismallaan uskoa, tahtoa ja sisua yleisöönsä.

Tätä tarvitaan nyt Suomessa – pois Jumilompolosta.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

kommenttia