Luento Klubi Arman & Meeri

Meillä oli eilen suuri kunnia päästä nauttimaan syksyn ensimmäisestä Luento Klubi -illasta Arman Alizadin ja Meeri Koutaniemen puheita kuunnellen.

Vaikuttavaa, inspiroivaa, ajatuksia herättävää, rankkaa, koskettavaa, liikuttavaa – puhetta parhaimmillaan.

Ilta oli täynnä tarinoita maailmalta. Nähtyä, kuultua ja koettua, meille nyt jaettua. Se, mikä voima puheella, kuvilla ja tarinoilla on tässä maailmassa ja tänä aikana, on merkittävää. Kun suuret ilmiöt saavat kasvot, yksittäisten ihmisten tarinat ympäri maailmaa saavat äänen, se on uskomatonta ja äärettömän tärkeää. Meidän tulisi ymmärtää toisiamme ja nähdä ihmiset asioiden ja ilmiöiden takana.

Arman ja Meeri tekevät merkittävää työtä. He kiertävät maailmaa, aidosti kohdaten ihmisiä. He taltioivat näkemänsä sekä kuulemansa ja jakavat kokemuksensa meille – yleisölle. 

Kaikesta rankkuudesta, vaikeista aiheista, surkeista oloista, maailman epäoikeudenmukaisuudesta ja tilasta huolimatta näistä puheista, ihmisistä ja tarinoista paistoi läpi kiitollisuus. Elämänmyönteisyys, lämpö, aito välittäminen ja asenne, jolla maailmaa katsoo ja kuinka jokaisen päivänsä haluaa viettää tekivät lähtemättömän vaikutuksen.

Meillä on mahdollisuus unelmoida ja toteuttaa unelmamme. Meillä on mahdollisuus valita kuinka päivämme vietämme. Meillä on mahdollisuus olla kiitollisia tästä hetkestä. Käytäthän sen mahdollisuuden? 

Arman luentoklubi

Meeriluentoklubi

 

Kiitos Arman ja Meeri. Ilta oli enemmän kuin upea.

Kommentit

kommenttia