Tie Tähtiin – Minun tarina, meidän matka

“Se on sitä, että saa elää joka päivä sitä omaa unelmaansa.” – Liisa Lilja

NM8B1404NM8B1402-2

Tämä aamu oli upea, vaikuttava ja täynnä tunnetta. Yhteistyömme Paralympiakomitean kanssa on vihdoin julkista. Tie Tähtiin – ohjelman lanseeraaminen pidettiin Vuosi Rioon – tilaisuudessa Töölön kisahallilla . Ohjelman urheilijapooliin kuuluu kaksitoista upeaa huippu-urheilijaa ja kaksitoista tarinaa joiden täytyy saada tulla kuulluksi. Nämä tarinat ovat kaikessa aitoudessaan äärimmäisen vaikuttavia. Periksiantamattomuus, elämänilo, asenne ja voitontahto, joka näistä tarinoista huokuu, on vertaansa vailla. Jokaisen urheilijan tarina on omakohtainen kokemus, jonka hän haluaa jakaa kuulijalleen; auttamaan, tsemppaamaan ja valamaan uskoa sekä inpiroimaan ja motivoimaan. Näiden urheilijoiden kokemukset ovat tarinoita, jotka kaikkien olisi kuultava. Heidän puheensa tulevat rikkomaan ennakkoluuloja.

” En mä päivääkään silti vaihtaisi pois, tää opetti mulle paljon musta ihmisenä” – Taneli Tenhunen

_98C0592

Olemme erittäin innoissamme tästä kolmivuotisesta ohjelmasta, jossa viestintäkouluttaja ja esiintymisvalmentaja Ismo Jokinen toimii urheilijoiden vastuuvalmentajana. Sillä, että näistä huippu-urheilijoista valmennetaan myös ammattipuhujia ja esiintyjiä, on suuri merkitys laajemmassakin mittakaavassa.

– Näiden urheilijoiden tarinoilla on valtava vaikutus muiden vammaisurheilijoiden polun alulla. Tarvitaan tietoisuutta, kokemuksia, esimerkkejä ja esikuvia, jotka inspiroivat jatkamaan ja menemään kohti omia tavoitteita sekä sytyttävät kipinän taas liikkumaan, sanoo Paralympiakomitean viestintä- ja yhteyspäällikkö Leena Kummu.

“Mä päätin et sitten kun mun ei tarvi enään hävitä, niin mä en häviä” – Liisa Lilja

_98C0566

Me emme voisi olla enempää samaa mieltä. Odotamme innolla sitä, mitä tämä yhteinen kolmivuotinen taipale tuo tullessaan. Siitä olemme varmoja, että näillä urheilijoilla on annettavaa niin kouluille ja liitoille kuin myös yrityksille ja organisaatioille. Haluamme tukea tätä urheilijoiden matkaa ammattiurheilijoista myös ammattipuhujiksi. Olemme otettuja siitä, että saamme kuulla heidän tarinansa ja auttaa niitä leviämään. 

Tämän aamuisessa tilaisuudessa nautimme tarinan voimasta sekä loistavasta tunnelmasta! Kuuntelimme, koimme, tunsimme, kokeilimme ja vaikutuimme. Näinä hetkinä ei voi kuin olla kiitollinen siitä miten upeaa työtä saa tehdä ja kuinka merkityksellisissä jutuissa pääsee olemaan osallisena.

Kiitos jokaiselle urheilijalle siitä, että he haluavat jakaa nämä tarinat kanssamme.

Kommentit

kommenttia